понеделник, 26 ноември 2012 г.

Сайтове, които плащат, за да отваряте реклами (PTC)

Лесни пари няма. Това го знае всеки. Но има сайтове, които предлагат добро възнаграждение при постоянство и търпение.  Възможно ли е да печелим пари от такива сайтове? Там парите също не са лесни, въпреки че ви обещават обратното. Просто те предлагат различна система на възнаграждение, която се основава на търпението и старанието. В същността си PTC (paid to click) сайтовете предлагат нa потребителите си доход в зависимост от преглежданията на рекламите в дадения сайт. Рекламодателите от своя страна плащат определена цена за всяко едно преглеждане. Разбира се, собственикът на сайта прибира по-голямата част от печалбата, но в добрите PTC сайтове остава достатъчно голяма част и за потребителя който "цъка" реклами. Преглеждането на двайсетина реклами на ден, даващи 0.001 долара на реклама, естествено в началото са смешни, но ключът към прогресивното нарастване на дневното възнаграждение е търпението. В следващите публикации ще се спра подробно на това как доходността на ден може да се покачва прогресивно, в зависимост от старанието и времето което отделяте. Някои хора са започнали от 5 цента на ден и за няколко месеца са стигнали до десетки долари доход на ден, в по-дългосрочен план (над година) има и такива стигнали до стотици и дори хиляди. Всеки от тези сайтове предлага членство на различни нива и с различна доходност, като посредством различни инструменти (набиране на реферали, реинвестиране на печалбата и др.) вие можете да се изкачите в стълбицата на печалбата с течение на времето.

Най-напред е хубаво да разграничим тези сайтове според това дали наистина плащат за заработеното. От опит съм установил, че тези, които ви обещават големи възнаграждения за кликане на една реклама (повече от 0.005 долара на клик) са измамници и никога няма да ви платят, или искат да внесете дадена сума преди това, като пак няма да платят. Честните и доказалите се като надеждни при плащанията сайтове обикновено заплащат от 0.001 до 0.002 долара на клик в зависимост от статуса ви.

На скоро започнах да тествам няколко PTC сайта (най-реномираните и най-големите) и скоро ще споделя моят опит с тях, както и техните плюсове и минуси. Очаквайте съвсем скоро в следващите публикации...

Няма коментари:

Публикуване на коментар